Mobile Version
Desktop Version

Ny verksamhetschef på Sportevent Gällivare

För första gången på flera månader har Gällivare vaknat upp med kvicksilvret på minus. Kanske ett av de allra säkraste tecknen på att hösten gjort sitt intåg har alltså visat sig. En morgon som denna är det såklart också svårt att inte känna förhoppningarna i luften om ännu en snörik vinter här i Gällivare.

 

Markus Leijon - Sportevent Gällivare
MARKUS LEIJON tar över i Sportevent Gällivare efter Stefan Nieminen.

Med detta i tankarna blickar Leif Johansson styrelseordförande, Sportevent i Gällivare, fram emot vintern. Med egna arrangemang som Junior SM, Volkswagen Cup avslutning och Dundret Runt.

Dagens stora nyhet för Sportevents del som Leif beskriver likt en nystart är att man gjort klart med ny verksamhetschef.

- Efter att Stefan Nieminen lämnade uppdraget som verksamhetschef på vårkanten har vi tagit god tid på oss att finna det vi tror är rätt person för uppdraget. Det känns därför riktigt roligt att kunna presentera Markus Leijon som ny verksamhetschef. Stefan kommer finnas kvar hos oss ett tag framöver och avsluta några påbörjade uppdrag och som ett stöd till Markus under hösten. Men framöver får vi bekanta oss med ett ganska nytt ansikte här i Gällivare. Markus, som nu är bosatt i Gällivare, är en person som vuxit upp med skidorna på fötterna några meter från Vasaloppsspåret och under ett decennium själv också haft en elitsatsning. Där han visat på fina framgångar med bland annat en nionde plats i Vasaloppet.  Med mycket egna erfarenheter både från startlinjen och i engagemang vid sidan av får vi mycket kunskap och erfarenhet in i Sportevent. Markus är också en person som redan nu i tidigt skede väckt spännande nya idéer kring våra arrangemang, idéer som vi säkerligen kommer få ta del av på ett eller annat vis framöver, avslutar Leif.

 

Del |