Mobile Version
Desktop Version

Bror Nilsson i Orsa har gått bort

En stor skidprofil i Orsa har gått bort. Bror Nilsson avled i måndags under ett träningspass, meddelar siljannewsnorr.se.
Bror Nilsson blev 58 år och var en av dom ledande skidledarna i Orsa og Grönklitt-området. En stor profil och riktig eldsjäl.

 

Bror vigde hela sitt liv åt idrotten var med i ledningen för många olika idrottsevenemang i kommunen. Bland annat skidtävlingarna som arrangerades i området, löptävlingen Orsakajt’n och den populära kyrkbåtsrodden.

I hela 40 år jobbade Bror för Orsa Besparingsskog där han började redan som ung. Han älskade alla former för idrott och det var en stor del av hans liv.

Bror Nilsson kommer att lämna ett stort tomrum efter sig, det ser man inte minst genom alla hälsningar på sociala medier. Många är det som delat sina minnen med denna genomsnälla människa och stora idrottsledare som han var, skrivert siljansnewsnorr.se vidare.

Bror Nilsson sörjes närmast av sonen Tim samt syskonen Solveig, Mary, Kurt och Börje. Han fyllde 58 år så sent som den 4 oktober.

 

 

Del |