Mobile Version
Desktop Version

Borås GIF sports camp fullbokat

Under vecka 24 arrangerar Borås GIF för första gången ett sommarläger för ungdomar: Borås GIF Sports Camp. Det blev succé direkt med 44 anmälda ungdomar till de förannonserade 40 platserna.

Arena 210520

Vid sin klubbstuga på Knektås kommer Borås GIF:s ungdomsledare bjuda på ett allsidigt program där man får prova på nya idrotter, göra roliga övningar och spännande utmaningar tillsammans. Lägerdeltagarna kommer mötas av ett späckat program från kl 09.00 på morgonen till 15.00 på eftermiddagen.

 

Jonas Peterson, ordförande för Borås GIF skidor säger ”Vi är positivt överraskade över det stora intresset till vårt Sports Camp i och med att det är första året vi genomför ett sommarläger. Men vi tror att det är frukten av vårt målmedvetna arbete med barn- och ungdomsträning de senaste åren i kombination med de satsningar vi gjort vid vår arena som medför att man nu kan utöva närmare tio olika sporter vid vår anläggning”.

 

Borås GIF:s har under 2020 och 2021 genomfört ett antal stora satsningar vid sin arena på Knektås. Genom stöd från Allmänna arvsfonden, Borås Stad, Sparbanksstiftelsen och XL-Hjälpen har man bland annat anlagt en 1,1 km lång rullskidbana och asfalterad aktivitetsyta där barn och ungdomar kan spela basket, tennis, king, fotboll, cykla, köra skidskytte och åka rullskidor samt två banor för padeltennis och en ny läktare.


 

 

Del |