Mobile Version
Desktop Version
LINN SVAHN, Johan Häggström och Ebba Andersson profilerar nya sponsorn Actemium. Foto: SSF

Actemium ny landslagssponsor

Vi är glada över att kunna meddela att Actemium och dess affärsenheter inom industrinätverk tagit beslut att samarbeta med det svenska längdlandslaget, Ski Team Sweden X-Country. Det skriver skidförbundet i ett pressmeddelande under måndagen.

– Tack vare kraften och samarbetsviljan inom Actemium kan vi göra skillnad för att fler barn och unga ska komma i kontakt med skidåkning och idrott genom skidförbundets nuvarande ungdomsarbete, och stötta våra elitåkare. Vi hoppas att samarbetet med ett av Sveriges mest älskade idrottslandslag ska uppmuntra till friskvård och hälsosamma vanor i alla dess former, såväl inom vårt industrinätverk som i hela Sverige, säger Jonas Klarén på Actemium.

– Vi är väldigt glada att hälsa Actemium välkomna som ny samarbetspartner till längdlandslaget. Det genuina intresset för hälsa och friskvård som finns internt hos Actemium tilltalar oss och gör det extra kul att inleda samarbetet. Vi hoppas bland annat kunna aktivera partnerskapet tillsammans under världscupen i Ulricehamn och Svenska Skidspelen i Falun, säger Malin Westhed, marknadschef på Svenska Skidförbundet, längd. 

Genom samarbetet ges Actemium nya möjligheter att utveckla och stärka sin marknadsposition som ett av Sveriges främsta och mest hållbara industriella varumärken.

 

Så beskriver Actemium sig:

Vi bidrar till våra kunders utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt. Vi är ett av Sveriges största automations- och elteknikföretag specialiserade på hållbara och säkra totalåtaganden inom el och instrumentering.

Med industriell precision arbetar vi i huvudsak med industrikunder inom hela värdekedjan av el- och automation. Vi utför även komplexa entreprenader inom andra segment där vår expertis efterfrågas.

Actemium ingår i den franska koncernen VINCI Energies, med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter globalt.

 

Del |