Mobile Version
Desktop Version

Wickströms Vasaloppsläger fullt på tre dagar

Boråsaren Erik Wickström har i vanlig ordning högt tryck på sin coachingverksamhet. Redan nu är hans Vasaloppsläger i Torsby 5-7 september fullbokat.

 

SKI_s001

Trots att säsongen precis har avslutats är intresset för att åka skidor nästa år stort. Årets Vasalopps-25:a Erik Wickström, som är journalist, författare, föreläsare, bloggare och skidcoach, håller för femte året i rad ett Vasaloppsläger i Torsby 5-7 september. Den här gången blev det fullbokat på bara tre dagar efter att inbjudan gått ut.

- Det är verkligen jätteroligt, säger Erik. Det är dels ett tecken på att skidintresset fortfarande är stort, dels att vi instruktörer har gjort någonting som deltagarna gillar. Jag gör ganska så rejäla utvärderingar med deltagarna varje år och försöker hela tiden hitta områden att förbättra. Det verkar ha givit resultat.

På frågan ”Hur tyckte du att lägret var som helhet?” i utvärderingen förra året låg snittet på smått otroliga 4,8 på en skala där 5 var max. Vi får se om Erik och hans instruktörer kan toppa det i år!

Läs mer om Erik och hans läger på www.erikwickstrom.se.
Hans populära bok "Längdskidåkning för dig" finns att beställa på www.skidboken.se.

 

Del |