Mobile Version
Desktop Version

Thermia stöttar längdlandslaget

Thermia Värmepumpar går in som ny stolt sponsor till det svenska längdlandslaget.

– Längdskidåkning är en mycket folkkär och populär sport som vi gärna vill förknippas med, säger Lars Gyllander, försäljningsdirektör på Thermia.

Det svenska längdlandslaget står inför en säsong med VM i finska Lahtis som den stora höjdpunkten. Nya medaljer ska jagas och i det läget har Thermia Värmepumpar valt att stötta laget och vara med på vinterns mästerskapsresa.
– Längdskidåkning är en folkkär sport och landslaget engagerar svenskarna starkt. Åkarna är kända för sin uthållighet, och det är något vårt varumärke också förknippas med. Därför känns detta samarbete naturligt och spännande, säger Thermias försäljningsdirektör Lars Gyllander.
Förra vinterns mästerskapsfria säsong föregicks av tre år med hela 27 medaljer på OS och VM. En bedrift som Svenska Skidförbundet naturligtvis strävar efter att göra om.
– Thermias stöttning kommer bidra till att vi kan fortsätta utveckla och förstärka vår verksamhet inför kampen om nya medaljer. Samtidigt ska vi jobba för att Thermias drygt 200 duktiga återförsäljare runt om i landet ska känna gemenskap och stolthet över att vara en del av vår verksamhet, säger Johan Sares, längdchef på Svenska Skidförbundet.
Det nya samarbetet mellan Thermia och längdlandslaget innebär bland annat att Thermia kommer att synas på de svenska landslagsåkarnas dräkter och att man kommer att delta i olika aktiviteter tillsammans med längdlandslaget under säsongen.
Thermia har sitt säte i norra Värmland, där det också finns starka traditioner för längdskidåkning. På Svenska Skidförbundet ser man ännu en gemensam nämnare mellan de två verksamheterna:
– Vi är många som kopplar ihop en härlig tur på längdskidor med den sköna känslan av att få komma in i stugvärmen efteråt. Vi ser fram emot att samarbeta med Thermia, som är ett starkt varumärke, och vi ska se till att partnerskapet blir mycket givande för båda parter, avslutar Johan Sares.

 

Del |