Mobile Version
Desktop Version

Löfbergs och Lager 157 Ski Team samarbetar

Kafferosteriet Löfbergs blir ny energileverantör till Sveriges ledande långloppsteam på längdskidor: Lager 157 Ski Team. Samarbetet innebär att Löfbergs kommer att leverera drycker som ska ge laget en extra boost.

 

IMG_5207

Kaffe är en naturlig energikälla som gör att kroppen kan arbeta hårdare, längre och snabbare, så förhoppningsvis kan vi bidra till lagets fortsatta framgångar, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.
 
Lager 157 Ski Team är Sveriges starkaste långloppslag. Teamet tävlar i serien Visma Ski Classics, där bland annat Vasaloppet ingår. Här är man regerande mästare genom Britta Johansson Norgren. I laget ingår även Anton Karlsson, Jimmie Johnsson, Fredrik Byström, Markus Ottosson, Marcus Johansson och Oscar Persson.
 
- Det känns jättekul och spännande att få jobba tillsammans med Löfbergs. Vi hoppas och tror att vi kan ha stor nytta av varandra, säger Anton Järnberg, sportchef på Lager 157 Ski Team.
Förutom långloppslaget kommer Löfbergs även finnas med runt 157 Training, ett koncept som vänder sig till bredden av svensk skidåkning, och som arrangerar vasaloppsläger, föreläsningar, träningsdagar med mera.

Värme och kyla
Löfbergs är ett av Nordens största kafferosterier och har jobbat med varmt kaffe sedan 1906. På senare år har sortimentet utökats med kalla, drickfärdiga kaffebaserade produkter – ett område med stark tillväxt som Löfbergs lägger stort fokus på just nu.
 
- Här blir samarbetet med Lager 157 Ski Team extra värdefullt, eftersom vi når  ut till en aktiv och målmedveten målgrupp som är viktig för oss. Vi räknar också med att det ger oss värdefull input så att vi kan utveckla nya spännande produkter för nästa generation kaffeälskare, säger Lena Rodin.

Del |