Mobile Version
Desktop Version
falun2015_horiz_small_rgb

Electrolux ny partner till Falun2015

Skid-VM i Falun 2015 har fått en ny partner. Electrolux, som är en av världens största tillverkare av vitvaror, går in som nationell sponsor.
- Vi är väldigt glada över samarbetet, säger Sven von Holst, vd för Falun2015.

 

Electrolux är nästa företag att gå in som nationell partner till skid-VM i Falun 2015.
- Vi har en partnerstruktur som riktar sig mot svenska multinationella industriföretag. Electrolux är ett stort och globalt företag som passar väl in i denna samarbetsstruktur, berättar Sven von Holst.

Möjligheten till samverkan med övriga partnerföretag är stor, något som Electrolux ser som en viktig faktor i sitt partnerskap med VM. Electrolux ser även en möjlighet att genomföra kund- och personalaktiviteter.

Mästerskapet väntas locka besökare från ett stort antal länder då skidåkare från runt 60 olika nationer tävlar under evenemanget. Den internationella prägeln på VM är också något som Electrolux ser som värdefullt.
- Falun2015 är ett världsmästerskap där flera länder som är viktiga marknader för Electrolux deltar. Samtidigt ger skidsporten en särskild anknytning till vår svenska hemmamarknad, säger Martin von Arronet, kommunikationsdirektör på Electrolux.

Electrolux är en av världens ledande tillverkare av hushållsmaskiner. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella användare. Vi erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, luftkonditioneringar, dammsugare och småapparater. Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder. Under 2013 hade Electrolux en omsättning på 109 miljarder kronor och cirka 61 000 anställda. För mer information besök group.electrolux.com.

Del |