Mobile Version
Desktop Version

Årefjällsloppet och MINI rullar tillsammans!

MINI blir officiell partner till Årefjällsloppet, Sveriges snabbast växande längdskidstävling, och rullar mot sin första vinter tillsammans. MINI har länge betraktats som en stadsbil och genom samarbetet med Årefjällsloppet höjs fokus på allroundbilar. MINI Countryman uppdateras 2014 med bland annat mer utrymme.

 

Årefjäll och MINI

-Vår modell Countryman är ett steg i rätt riktning för människor och barnfamiljer som främst inte lever i stadsmiljö utan istället kör på vägar med terräng som behöver fyrhjulsdrift, säger Jens Reichert, marknadschef MINI Sverige.
 
Bilar från MINI med en exklusiv design skapad för Årefjällsloppet kommer att synas i både Årefjällen och vid Stockholms skidspår på Ladugårdsgärde i Stockholm.
-Vi är väldigt glada att inleda ett flerårigt samarbete med ett så starkt varumärke som MINI. Deras fyrhjulsdrivna bilar passar utmärkt i fjällterrängen runt Årefjällen, säger David Nilsson, VD Årefjällsloppet
 
Årefjällsloppet genomförs 27-28 mars 2015. Välj mellan 7.5, 3.5 eller 1.1 klassen som genomförs i klassisk teknik med gemensam start. Årefjällsloppet 7.5 är final i Swix Ski Classics och seedningsgrundande till Vasaloppet 2016. Tillsammans med 3.5 och 1.1 klassen erbjuds en helg med aktiviteter för alla.
 
För mer information om MINI besök: www.mini.se
För mer information och anmälan till Årefjällsloppet besök: www.arefjallsloppet.se

Del |